Gastenboek
Welkom op het Gastenboek

Om het Gastenboek te tekenen >> Klik hier <<

Weergave berichten 6 - 10 van totaal 35 entries Page: << < 1 2 3 4 5 > >>

Name:
Andrea Gulden
Andrea Gulden's IP Logged Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_6_8) AppleWebKit/534.57.2 (KHTML, like Gecko) Version/5.1. Send Andrea Gulden an email
Geplaatst op: 9 november 2012 15:08 CET
Hoi Huib,

Ik wil nog even namens de dames laten weten dat wij de rondleiding door Coevorden op 20 okt. jl. geweldig leuk en leerzaam hebben gevonden.
Ik heb nog een leuke foto, dus als je daar belangstelling voor hebt, stuur dan even je mailadres, dan stuur ik de foto door.

Hartelijke groeten,

Annemarie, Sjouke, Irene, Ingrid, Eileen, Matty, Anja en uiteraard van mij.
Coby Teune-Pabon
Coby Teune-Pabon's IP Logged Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.0; Trident/5.0) Visit Coby Teune-Pabon's Homepage Send Coby Teune-Pabon an email
Geplaatst op: 11 september 2012 22:47 CET
Beste meneer Minderhoud,

Over geschiedenis gesproken. Omdat ik een bepaald vermoeden had, heb ik een DNA-test gedaan, om na te gaan of ik ook Joods DNA heb. En de uitkomst is, dat ik Askenasisch Joods DNA heb via mijn vaders kant. Bij ons thuis is nooit over zoiets gesproken. Ach, in Coevorden zijn alle Joden in één nacht opgehaald en weggevoerd en niets zeggen en verzwijgen is ook een manier van onderduiken.
Dus al met al toch nog enkele Joodse overlevenden in Coevorden.
Tegenwoordig kan men al met één haar alles over je te weten komen en als de verkeerde man aan de macht komt, dan is het te laat, om nog lering te trekken uit de tweede wereld oorlog.
Het is maar goed, dat die techniek er nog niet zo was in de tijd van Hitler.
Ik ben een biologische methode tegengekomen, waarmee je alle woestijnen groen kan krijgen en ben deze methode aan het uitwerken in het klein.
Ik hoop in de toekomst terug te kunnen keren met mijn gezin naar Israel en wil daar een groente-boerderij beginnen met en voor straatkinderen daar.
Le shana haba'a beYerushalayim!
=Volgend jaar in Jeruzalem!
Let wel; de belangrijkste geschiedenis gaat nog geschreven worden.

Hartelijke groetenm

Coby Teune-Pabon
Ita Doldersum
Ita Doldersum's IP Logged Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.151 Safari/535. Send Ita Doldersum an email
Geplaatst op: 6 april 2012 21:51 CET
Dag meneer Minderhoud,

Soms kom je via google op een website terecht.
Ik was ooit (meer dan 30 jaar geleden)stagiaire op de school waar u directeur bent geweest.Ik heb niet de illusie dat u me nog kent.;-)
Heel bijzonder dat er een speciale website voor u is gemaakt.

Hartelijke groeten,

Ita Moorlag-Doldersum
Geert Buls
Geert Buls's IP Logged Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB7.3; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR Send Geert Buls an email
Geplaatst op: 25 maart 2012 12:47 CET
Huib, van harte proficiat met het ontvangen van het "eredoctoraat" door het Faculteitsbestuur van Coevorden Univercity. Zeer verdiend !!!!!

vr.gr.
Corrie & Geert Buls, Dalen.
Dick
Dick's IP Logged Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; FunWebProducts) Visit Dick's Homepage Send Dick an email
Geplaatst op: 22 februari 2012 12:40 CET
Beste Huib,
Ooit kreeg ik van ir. Scherer het boek over landgoed De Groote Scheere.
Ik zie nu aanprijzingen van "woningen"op dit landgoed.
Naar de foto's te oordelen betreft het hier een soort bollenschuren, afschuwelijke wanbouwsels in een zo mooi landschap.
Architektuur? Hebben we eigenlijk nog wel architekten die iets moois en passends in een lanmdschap kunnen ontwerpen?
Wat er nu gebeurt is zonde van het eens zo mooie en vredige land.

Vorige Volgende

Teken het Gastenboek